Schermafbeelding 2015-08-23 om 10.46.34

KAMP LAAT ONS ZITTEN!!

Als Huig Molenaar van strandpaviljoen Thalassa boos is, is hij ook echt boos!  “Een litteken over het gezicht van de horizon! Een schande!!” Huig laat het niet bij woorden. In samenwerking met de betrokken stichtingen gaat Huig in een marathonzitting met meer dan 40 betrokken kustliefhebbers op een paal in zee zitten. En dan niet zo maar een ‘paal’.

Via deze actie willen wij 50.000 handtekeningen ophalen. Te stand van de handtekeningen is te volgen vanaf het strand. Het platform wordt elke dag omhoog getakeld naar de stand van dat moment. Bij 50.000 handtekeningen staat het platform 12 meter hoog. Dat kan alleen met ruime media-aandacht en met hulp van social media.  De protestactie vindt plaats vanaf donderdag 27 augustus om 12.00 uur en eindigt op 6 september om 18.00 uur.

Aansluitend is er een Sundown party bij Thalassa. Hiervoor worden naast de deelnemers aan de actie, betrokken bestuurders (lokaal en landelijk) en vertegenwoordigers van de pers uitgenodigd.

Tijdens deze bijeenkomst zal de heer Salman, directeur van Green Destinations, een rapport toelichten, waarin de economische, ecologische gevolgen en de effecten van deze plannen op de internationale concurrentiepositie van de Hollandse kust zullen worden gepresenteerdt.

Voor uitgebreidere informatie:

Klik hier voor het persbericht, en hier voor de technische tekening van het ‘platform van Huig’.

Artist impression:

Thalassa paal