verzet-facebook_7-52

Voorlichtingsavond Rijksstructuurvisie Wind op Zee

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu organiseert  19 mei een  inloopbijeenkomst  over het voornemen tot aanwijzing van de gebieden binnen de 12 mijlszone. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u zich laten voorlichten over het waarom van de plaatsing van vele honderden windmolens in het zicht van de kust!

Zoals u weet zijn wij een groot voorstander om deze molens achter de horizonuit het zicht te plaatsen. Kost 2% extra, maar schaadt daarbij niet de natuur en de werkgelegenheid langs de kust.

Waar: Congrescentrum De Leeuwenhorst, Langelaan 3, 2211 XT Noordwijkerhout. Tijdstip: dinsdag 19 mei vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur.

Zeer veel bezorgde ondernemers en bewoners, maar ook raadsleden en wethouders van Noordwijk, Zandvoort en Katwijk zullen hier aanwezig zijn om hun ongenoegen kenbaar te maken.

Kom ook!!

Om voorbereid te komen, kunt u de Rijksstructuurvisie Windenergie op Zee lezen. Klik hier.

Vergeet vooral niet om ook uw handtekening te zetten onder de petitie om de windturbines te Ver-zetten naar IJmuiden Ver. Waar? Hier! Oh ja, en vraag ook alle vrienden, kennissen, kinderen, kleinkinderen en iedereen die u maar kent, hetzelfde te doen. En neem zoveel mogelijk mensen mee naar Noordwijkerhout. Maak er een manifestatie van!!