De leukste date ideeën

0
132

Daten is spannend. Je leert iemand kennen in de hoop wat moois op te bouwen met diegene. Je geeft jezelf helemaal bloot. Daarnaast sta jij, of beter gezegd; staan jullie, nog voor een andere uitdaging. Jullie moeten namelijk iets verzinnen wat je gaat doen op date. Om dit wat makkelijker voor je te maken, vind je hier de leukste date ideeën die jij vervolgens zelf kunt gaan toepassen om jouw date zo leuk mogelijk te maken als het erop aankomt.

Thuisdiner

Tuurlijk, je kunt uit eten gaan of thuis een mooie maaltijd voorbereiden. Maar wat ook heel leuk (en origineel) is, is een thuisdiner. In de prachtige sfeer van je eigen stulpje het lekkerste eten uitproberen. De ambiance en intimiteit is ongeëvenaard! Met tafeltje dekje kun je dit idee tot leven wekken op een betaalbare manier. Ja, je zult zelf nog wat finishing touches moeten aanbrengen, maar de basis ligt er. Binnen no time hebben jij en je date een heerlijke maaltijd op tafel staan. Ook voor een picknick buiten de deur is dit mogelijk. Schaf wat lekkere maaltijdboxen aan en je bent klaar.  

Deel een hobby

Dat is leuk, want de een deelt een belangrijk deel van z'n leven met de ander. Als je vriendin van theater houdt, ga dan naar een paar voorstellingen en maak er een bijzondere avond van. Degene wiens hobby je uitprobeert kan de ander op dingen wijzen die jij misschien niet zou zien. Op jouw beurt kun je je date meenemen naar iets wat jij enorm leuk vindt om te doen. Dit kan van alles zijn. Van sportwedstrijden tot aan een kookworkshop. 

Arcade room

Een arcade room, gamehal of spelletjeshal; het komt allemaal op hetzelfde neer. De veelzijdigheid van namen representeert ook meteen de veelvoud van spelletjes die je hier kunt doen. Laat de competitieve aard die jullie beiden hebben eens los en ga de strijd aan. Airhockey, dansen, racen, basketballen; er is van alles te doen. 

Pizza’s maken

Maak wat deeg, verzamel dan je favoriete toppings. Voor je het weet, heb je een lekkere pizza, warm uit de oven. Waarom zou je nog terugvallen op bezorging als je samen je eigen verse recept kunt perfectioneren! Als je dit doet, kun je helemaal je eigen twist eraan geven. Super leuk om te doen, nog lekkerder om op te eten. 

Wijnproeverij

Doe jezelf een plezier en ga wijnproeven voor je volgende date idee. Wijnproeven is een romantische ervaring waar jullie beiden nog jaren van zullen dromen.