Hoe bespaar je makkelijk geld met transport?

0
187

De inflatie lijkt nog niet af te nemen en alles wordt duurder. Naast de producten die je vervoert, wordt ook benzine en diesel een stuk duurder. Je wil dit compenseren door zoveel mogelijk producten te bezorgen en op die manier de kosten een beetje te dekken. Helaas moet je vaak het drukke Den Haag in en ben je veel kostbare tijd kwijt aan het rijden door Den Haag en ook zeker regelmatig stilstaan. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem. Een oplossing waardoor je zelf Den Haag helemaal niet in hoeft, maar toch je producten bij de klant geleverd worden. Dat klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Toch kan het. In dit blog lees je hier meer over.

Opslag buiten Den Haag

Direct aan de N211 aan de grens van Den Haag vind je de oplossing voor jouw probleem: Hubbel. Deze transportorganisatie zorgt ervoor dat je je spullen bij hen kan afleveren en zij kunnen het later dan bezorgen voor je of je kunt het zelf weer ophalen. Ook kun je je spullen tijdelijk bij hen opslaan. Opslag huren Den Haag? Dat kan dus bij Hubbel.

Voordelen

We noemden al eerder een groot voordeel van het niet de stad in hoeven: het scheelt je een hoop tijd en daarmee geld. Je hebt allereerst geen vertraging in de binnenstad. Daarnaast kun je meer andere ritten doen, waardoor je ook meer geld verdient. Het is hierdoor ook mogelijk om andere ritten te maken, omdat je de spullen niet meer hoeft te leveren. Dit maakt een rit nog efficiënter.

De spullen kunnen ook gelijk geleverd worden nadat u ze heeft afgeleverd bij Hubbel. Zij werken namelijk ook met een cross docking-systeem. Dit houdt in dat je de spullen aflevert bij Hubbel en dat zij de spullen daarna gelijk in een andere vrachtwagen laden. De spullen gaan dan niet de opslag in, maar blijven gewoon op de vloer en gaan er dezelfde dag nog uit. Zo komen je spullen alsnog op tijd bij de ontvanger.

Waar je eerst van je klanten in Den Haag af wilde, omdat je geen zin had om de stad in te gaan of je chauffeurs daar uren te laten staan, kun je nu met een gerust hart je spullen aan Hubbel overlaten. Hubbel zorgt ervoor dat je spullen snel, veilig en op een groene manier bij de klant komen. Op naar nog meer klanten in Den Haag Lange leve het transport.