Sfeer in je interieur met Marokkaanse kussens of kleden

0
440

Het kan zijn dat je alweer een paar jaar terug een eigen huis hebt kunnen kopen, of het is je na lang zoeken gelukt om een fijne huurwoning te vinden. Je hebt je huis helemaal naar eigen inzicht kunnen inrichten, maar toch kriebelt er iets. Soms is je huis al mooi ingericht maar mist de harmonie in de inrichting. Of je hebt al een tijd lang hetzelfde meubilair en wil je graag iets nieuws in je huis. Je bent op zoek naar nieuwe inspiratie, naar nieuwe ideeën zodat je jezelf weer herkent in je eigen interieur. Met een paar bijzondere en nieuwe elementen zoals Marokkaanse kussens of kleden kun je de sfeer aan je interieur geven die jij zoekt. 

Ga op zoek naar inspiratie

Loop je huis eens door, van de ingang tot jouw hoogste verdieping. Beeld je in hoe je de sfeer in je interieur kan verbeteren door het aanbrengen van invloeden uit andere culturen en landen. Invloeden van plaatsen waar je misschien al wel eens bent geweest en waar je goede herinneringen aan hebt of uit landen waar je altijd al eens naartoe hebt gewild maar waar het nog nooit van gekomen is.

Inspiratie gevonden

Inspiratie kun je vinden in de prachtige kleurrijke cultuur van bijvoorbeeld Marokko, Moldavië of Turkije. In die bijzondere landen worden prachtige stoffen geweven en kleden gemaakt. De rijke schakering van kleuren uit het landschap zie je terug in het textiel dat gebruikt wordt voor bijvoorbeeld grote en kleinere kussens. Als je je nieuwe inspiratie gevonden hebt, kun je stappen gaan ondernemen om de nieuwe sfeer ook in je huis aan te brengen.

Ga voor kussens of kleden uit Marokko

Met kussens en kleden kun je de sfeer oproepen die jij graag wil in jouw huis. De prachtige stoffen uit bijvoorbeeld Marokko, Moldavië of Turkije zijn ideaal voor kussens en vloer-of wandkleden. Een paar mooie Marokkaanse kussens zouden bijvoorbeeld prachtig staan op je bank of op je bed. Ook bestaan er beeldschone kleden voor op de vloer die je woon- of slaapkamer ineens een hele andere uitstraling geven. Met de aanschaf van zo’n prachtig nieuw element kun jij jouw woninginrichting een enorme boost geven. En niet alleen je woninginterieur, misschien raak je zelf wel zo geïnspireerd dat je nieuwe plannen gaat maken voor verre reizen. Vanuit je eigen huis, zittend op de bank tussen de kussens en met je voeten op een prachtig kleed.