De verhuurmakelaar Amsterdam kan je helpen!

0
221

Heb je een pandje in Amsterdam waar je zelf geen gebruik (meer) van maakt en dat je aanhoudt vanwege de investering? Dan kan het slim zijn om dit pand te verhuren. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je kunt daar heel goed de verhuurmakelaar Amsterdam bij gebruiken. Deze verhuurmakelaar Amsterdam zorgt er niet alleen voor dat je pand verhuurd wordt, maar zorgt ook voor het adverteren voor nieuwe huurders, het checken van de mensen die interesse hebben, het tekenen van de verhuurovereenkomst en de sleuteloverdracht. Natuurlijk zorgt verhuurmakelaar Amsterdam ook voor bezichtigingen. Maar daar hoeft de service niet te stoppen. Kies voor Vastgoedbeheer Amsterdam voor de meest uitgebreide services.

Verhuurmakelaar Amsterdam neemt je veel gedoe uit handen

Zeker wanneer je de verhuurmakelaar Amsterdam combineert met Vastgoedbeheer Amsterdam. Je hoeft dan eigenlijk nooit meer naar jouw pand(en) om te kijken. Alles wordt voor je geregeld: van de technische zaken als onderhoud, schilderwerk en technische inspecties tot het opmaken van jaarrekeningen en het innen van de huur en het in kaart brengen van eventuele huurachterstanden. Amsterdam is een stad waar veel mensen willen wonen en waar veel mensen werken en studeren, het kan dus zeer veel opleveren als jij je pand(en) op de juiste manier weet te exploiteren.

Kies je publiek

Heb je een voornaam pand op één van de grachten of heb je een eensgezinswoning in een van de stadsdelen? De verschillen in huuropbrengst zullen dan aanzienlijk zijn. Het is daarbij, nog voor je een pand aanschaft als investering, belangrijk om je publiek te bepalen. Wil je vooral studenten huisvesten of ga je voor bemiddelde expats? Het is maar net welke doelgroep jou aanspreekt én welke financiële middelen jij hebt om een pand aan te schaffen. Ook is de staat van het onderhoud van het pand van groot belang en natuurlijk het bestemmingsplan. Zo kun je geen studenten huisvesten in een (voormalige) winkel als de winkelbestemming er nog op staat.

Investeren in vastgoed is een goed idee!

Wanneer je geld hebt dat je niet gebruikt hoef je het eigenlijk niet meer op de bank te zetten. Het levert je sowieso geen rente meer op en de kans is groot dat je er voor moet betalen om het op je rekening te zetten. Dan kun je het beter investeren. De een kiest voor cryptocurrency en de ander kiest voor vastgoed. Het voordeel van vastgoed is dat je het daadwerkelijk in handen hebt. Dat is met cryptocurrency niet het geval.