Waarom is Pokémon weer zo populair?

0
143

Pokémon is een bekend Japans spel en heeft tientallen jaren leuke films en videospelletjes uitgebracht. Pokémon is in Nederland populair geworden door Pokémon kaarten. Vrijwel elke Nederlandse man onder de dertig heeft in het verleden wel Pokémon kaarten verzameld. Dit was dus een echte hobby voor de meeste jongens. Pokémon is toen een tijd uit het beeld verdwenen, maar sinds enkele jaren zijn Pokémon kaarten weer helemaal in. Veel mensen vragen zich natuurlijk af hoe dat precies kan en daarom geven we je graag alle antwoorden in dit artikel!

 

Pokémon kaarten zijn meer geld waard geworden

Heb jij in het verleden Pokémon kaarten verzameld? Dan is het zeker belangrijk om eens op je zolder te kijken of jij je oude Pokémon kaarten nog hebt. Bepaalde Pokémon kaarten zijn namelijk enorm veel waard geworden. De afgelopen jaren zijn er meerdere Pokémon kaarten verkocht voor meer dan 1 miljoen euro. Dit gaat dan wel om Pokémon kaarten van de eerste editie, maar wie weet bezit jij die!. Een van de reden waarom Pokémon kaarten weer razend populair zijn, is dat Pokémon kaarten veel geld waard kunnen zijn. Natuurlijk is de kans klein dat als jij Pokémon kaarten koopt, er eentje tussenzit die veel geld waard is. Mocht je graag een gok willen wagen, dan is het raadzaam om eens te kijken naar een Pokemon Box

 

Er worden weer regelmatig nieuwe films en series uitgebracht 

Het complete Pokémon project heeft nooit echt stil gelegen. In het verleden zijn er talloze films en series uitgebracht om Pokémon een nieuw leven in te blazen. Helaas was dit zonder succes want de films en series waren volgens echte Pokémon liefhebbers zeer slecht. Gelukkig heeft het bedrijf achter Pokémon ervoor gekozen om weer traditionele Pokémon films en series te produceren. Deze zijn door vele mensen bekeken. Dat was direct een succes en dat heeft er grotendeels ook voor gezorgd dat Pokémon weer zo populair is geworden. 

 

Pokémon is gewoon erg leuk!

Een van de grootste redenen dat Pokémon vrijwel altijd wel een succes is geweest, is dat Pokémon tot je fantasie speelt. Mannen die vroeger als kleine jongens Pokemon kaarten hebben verzameld en zeker fan waren van verschillende Pokémon films en series, zijn dat stiekem nog steeds en dat kan je ze natuurlijk niet kwalijk nemen. Door de toegenomen populariteit van Pokémon blijven er alleen maar nieuwe Pokémon liefhebbers bij komen en dat draagt natuurlijk bij aan het enorme succes.