De beste investeringen in crypto zomer 2022

0
217

Ben jij net begonnen met beleggen en ben jij nog op zoek naar instapvriendelijke cryptocurrencies? Of ben jij al een tijdje bezig maar zoek jij naar interessante munten om jouw portfolio uit te breiden? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel lees je over twee van de meest snel stijgende crypto van deze zomer. De crypto zijn zowel geschikt voor beginnende beleggers als ervaren handelaars. Het is dus zeker een goed idee om door te lezen, zo heb je binnen 5 minuten alle informatie de je nodig hebt!

Een veilig betaalnetwerk met Stellar

Stellar (XLM op de markt) is een crypto met een duidelijk doel. Het is een decentraal open-source netwerk dat met behulp van blockchain een veilige, snelle en betaalbare transactie mogelijk wil maken. Dit doen ze door zogeheten ‘anchors’ te gebruiken. Een anchor stort een bepaalde valuta met een afgesproken waarde op de blockchain, waar deze heel snel verzonden kan worden naar de ontvangen. Deze ontvanger heeft dan ook weer een anchor die de informatie weer terugzet naar de juiste hoeveelheid aan gewenste valuta. Iemand uit Japan kan bijvoorbeeld Yen naar een ontvanger in Europa sturen. Terwijl het geld over de blockchain gaat kiest het de beste wisselkoers uit en zet hij het geld om. Uiteindelijk krijgt de Europese ontvanger het geld dus in Euro’s op zijn rekening. Het is dus mogelijk om met één netwerk geld te versturen over de hele wereld zonder al te veel moeite! Juist omdat online security omtrent transacties steeds belangrijker wordt door hackers gaan dit soort platforms steeds meer gebruiken. XLM kopen is dus een goed idee omdat de waarde van de munt naar alle waarschijnlijkheid gaat blijven stijgen.

Fantom helpt met schaalbaarheid

Eén van de grootste problemen met blockchain technologie is dat het slecht schaalbaar is. Dit heeft vervolgens ook weer invloed op de prestaties van deze technologie. Fantom streeft ernaar om deze problemen op te lossen. Dit doen ze door middel van hun eigen smart contract platform. Fantom gebruikt het leaderless proof-of-stake protocol ‘lechesis’ zodat transactie binnen een mum van tijd afgerond kunnen worden. Dit alles doen ze zonder de veiligheid aan te tasten, doordat het proces compleet gedecentraliseerd plaats kan vinden! De FTM coin wordt zowel op de markt als op het platform gebruikt. Op het platform is het een manier om vergoedingen te innen en beloningen mogelijk te maken. Fantom zorgt voor snelle en veilige transacties over het internet.