Een grote chocoladeletter bestellen regel je online

0
340

Het duurt nog even voor de Sint weer in het land is, maar nu is het moment om je daar alvast op voor te bereiden. Als jij je medewerkers tenminste wilt voorzien van een personeel geschenk sinterklaas. Ook voor zakenrelaties kun je een grote chocoladeletter bestellen. Chocolade is, zeker rond de Sinterklaastijd, altijd een goed cadeau. Er zijn maar weinig mensen die een heerlijke chocoladeletter kunnen weerstaan. Als je je bedrijf wilt promoten, zul je flink je best moeten doen. Je denkt dan waarschijnlijk in eerste instantie aan online marketing en geweldige aanbiedingen. Maar een grote chocoladeletter bestellen en dan kiezen voor de beginletter van je bedrijf is ook een goed idee.

Een grote chocoladeletter bestellen regel je online

Kies je voor een grote chocoladeletter bestellen met de beginletter van je bedrijf, dan kun je kiezen uit verschillende smaken chocolade. Ga je voor wit, melkchocolade of puur? Het kan allemaal. De chocoladeletters zijn schitterend met de hand gedecoreerd en dat geeft een chique uitstraling. Net als de verpakking trouwens. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren doosjes. Deze doosjes hebben een venster, hierdoor is direct duidelijk wat je cadeau geeft.

Bestel een flinke voorraad chocolade

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om van iedere ontvanger uit te zoeken welke voorkeur voor chocolade hij of zij heeft. Je kunt daar je bestelling op aanpassen. Hou er wel rekening mee dat je minimale besteleenheid 72 stuks bedraagt. Dus heb je wel veel klanten en medewerkers maar niet genoeg voor 3x 72 stuks? Ga dan voor de middenweg en kies voor melkchocolade.Je kunt ook je logo op een etiket of een label laten drukken. Zo is het voor iedereen direct duidelijk wie de afzender is.

Je hoeft het niet bij chocolade alleen te laten

Zeker in de sinterklaastijd is het geven van cadeaus een goed idee. Je kunt het dan natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Ga je voor een klein zakje pepernoten of schuimpjes? Dan kun je kiezen uit verschillende verpakkingen. Maar je kunt ook gaan voor een meer uitgebreid Sinterklaaspakket. Zo kun je in één keer een compleet pakket voor een complete afdeling bestellen of een uitgebreid pakket voor bepaalde zakenrelaties en medewerkers. Op de site staat precies beschreven wat de mogelijkheden zijn en vanaf welke aantallen de grote en kleine pakketten te koop zijn. Ook kun je hier precies vinden vanaf wanneer je je bestelling kunt verwachten. Zo hoef je zelf niet voor koeling en opslagruimte te zorgen.