Een leuk kinderfeestje voor jouw dochter!

0
233

Kinderfeestjes, het zijn af en toe dingen waar je niet te lang over na wilt denken. Maar het geeft jouw kind wel een hele leuke verjaardag met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. En dan wil je natuurlijk wel dat het een leuke dag wordt. En dan is het soms nog wel eens lastig om een leuke dag te bedenken. Want je wilt iets wat voor iedereen toegankelijk is. Maar ook iets wat past bij jouw kind natuurlijk. Gelukkig heb je altijd nog heel veel activiteiten die je kan doen. Of je nu ergens heen gaat of thuis, wij helpen je met inspiratie op doen!

 

Een leuk kinderfeestje voor jouw kind!

Wanneer je een kinderfeestje voor meiden moet bedenken, kom je vaak op iets actiefs uit. En dat kan bij Adventure City, kijk eens op adventurecityrotterdam.nl. Zo kunnen ze helemaal uit razen en hun energie kwijt. Dat is natuurlijk helemaal top. Zo heb je natuurlijk nog veel  meer andere actieve kinderfeest ideetjes die je kan bedenken. Zoals bijvoorbeeld apenkooien. Heb je sportieve kinderen? Laat ze dan hun gymkleding meenemen, of bij kleuters in het ondergoed gymen. Met het materiaal kan je een apenkooi uitzetten, of dit wordt voor je uitgezet. Er zijn ook bedrijven die de organisatie voor je uit handen nemen zodat je alleen hoeft te zorgen dat de kinderen daar komen en weer opgehaald worden. 

 

Maar nu zijn meiden natuurlijk minder actief dan jongens en kan je met meiden ook de creatieve kant op gaan of een leuk thema feestje geven. Denk bijvoorbeeld aan een Glow in the Dark feestje. 

Of ga voor een heel leuk prinsessen thema. Veel kastelen organiseren kinderfeestjes. Verkleed als prinsessen of ridders beleven de kinderen een prachtig sprookje in een echt kasteel. Want wat is een ridderfeestje of prinsessenfeestje zonder een bezoek aan een kasteel? Met foto’s maken op een troon, een rondleiding en speurtocht, spelletjes en natuurlijk taart eten in de eetzaal. Met de kinderen in prinsessenjurken of ridderpakken ben je helemaal in stijl. Als cadeautje kan je ze allemaal een kroontje geven of zelf iets laten versieren.

 

Een workshop koken wordt op diverse manieren gegeven. Zo zijn er boerderijen die een kookfeestje organiseren, of het buurthuis. Maar ook restaurants en bakkerijen. Net wat jou het leukst lijkt! Ga je voor een pannenkoek, een pizza of wil je gewoon een lekker stukje taart?

Voor veel meiden is het een droom: model zijn. En dat kan zomaar voor een dag! Lekker trutten, mooie kleding, natuurlijk met make-up  én daarna een echte fotoshoot. Welk meisje wordt hier nou niet gelukkig van?