Goedkope lenzen kopen

0
404

Als je lenzen draagt, weet je dat dit vrij duur kan zijn. Een pak lenzen kost gemiddeld twintig tot dertig euro per maand en je hebt er twee nodig want je hebt natuurlijk twee ogen. Toch zijn er ook goedkope lenzen op de markt verkrijgbaar die niet veel van kwaliteit verschillen. Hierdoor kan je honderden euro’s per maand besparen. 

Waar kan ik lenzen kopen?

Als je een bril draagt en een keer lenzen wilt proberen, is het belangrijk dat jij eerst je ogen laat opmeten door een opticien of oogarts. Niet iedereen zijn of haar ogen zijn geschikt voor het dragen van contactlenzen. De opticien gaat o.a kijken naar de bolling van je oog en aan de hand daarvan krijg je de juiste lenzen voorgeschreven. Als je ogen een normale bolling hebben en daarom perfect zijn voor het dragen van lenzen, dan kun je altijd ook goedkopere lenzen aanschaffen. Goedkopere lenzen zijn ook verkrijgbaar met een cilindrische afwijking. Ook het aanbod is heel breed, je kan namelijk lenzen vanaf +5 tot -5 kopen bij een drogist. Een drogisterij heeft vaak de goedkoopste lenzen en deze zijn vaak van uitstekende kwaliteit. Als je lenzen wilt kopen kan je het beste via een drogisterij online bestellen. Zo weet jij namelijk dat je de goedkoopste lenzen krijgt die van de hoogste kwaliteit zijn. Bij sommige aanbieders kun je ook een abonnement nemen op lenzen zodat je zeker weet dat je altijd lenzen in huis hebt.

Waar kan ik lenzen kopen?

Wanneer je gekozen hebt voor lenzen, is het belangrijk dat je ook weet dat je lenzenvloeistof moet aanschaffen. Je ogen kunnen wel eens gaan irriteren door het dragen van lenzen en dan is het fijn als je lenzenvloeistof in huis hebt. Je kan dan namelijk een klein beetje vloeistof in je oog druppelen zodat je lens vochtig word. Geïrriteerde ogen ontstaan vaak door een uitgedroogde lens of een lens die niet goed op de oog ligt. Lenzen drogen uit als je te weinig met je ogen knippert want door het knipperen met je ogen krijgen je lenzen zuurstof. Ook kan je in slaap zijn gevallen terwijl je nog lenzen draagt, als je wakker word zul je direct merken dat je ogen zijn gaan irriteren. Naast lenzenvloeistof kan je ook gebruik maken van oogdruppels. Oogdruppels geven hetzelfde effect maar ze kunnen je lenzen ook scheuren. Lenzen kunnen namelijk niet tegen bepaalde stoffen. Lenzenvloeistof kan je het beste bij een drogist zoals plein.nl kopen. Je weet dan zeker dat je de goedkoopste lenzenvloeistof van de hoogste kwaliteit krijgt.