Met deze vier supplementen behaal je je fitnessdoelen sneller 

0
228

Ben je actief aan het sporten en let je op je voeding om bepaalde doelen te behalen? Wil je je vetpercentage verlagen, spiermassa opbouwen of gewoon graag snel op een mooie manier afvallen? Dan weet je hoe belangrijk het is dat je de juiste voedingsmiddelen binnenkrijgt, dat je regelmatig actief blijft sporten en dat je geduld hebt om je gestelde doelen te behalen. Toch zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je doelen sneller te bereiken. Eén van deze dingen is het gebruiken van supplementen als aanvulling op je voeding. Ben je benieuwd welke supplementen je kunt gebruiken om je doelen versneld te behalen? Lees dan snel verder om dit te ontdekken.

 

Eiwitshakes

Als sporter is het belangrijk dat je genoeg eiwitten binnenkrijgt. Eiwitten spelen namelijk een cruciale rol bij het opbouwen van spieren en bij het spierherstel na een zware workout. Het is echter wel eens lastig om voldoende eiwit uit je voeding te halen, zonder dat je hierbij ook veel vetten binnenkrijgt. Daarom maken veel sporters gebruik van eiwitshakes die veel eiwitten en weinig tot geen vetten bevatten als aanvulling op hun voeding. 

 

Eiwitrepen

Ook als actieve sporter met een gezonde levensstijl heb je wel eens zin in een lekker tussendoortje. Maak het jezelf gemakkelijk en zorg ervoor dat je voldoende gezonde opties in huis haalt. Hiermee voorkom je dat je gaat snoepen en snacken en daarmee jezelf saboteert op weg naar het behalen van je doelen. Haal daarom lekkere en gezonde eiwitrepen in huis als verantwoorde snack. 

 

Fatburners 

Wil je graag afvallen maar merk je dat je tegen een plafond aan zit? Dan kunnen fatburners je helpen om je energieniveau en je metabolisme te verhogen, waardoor je betere resultaten behaalt met het sporten, dagelijks meer beweegt en dus ook meer calorieën verbrandt. In deze supplementen zitten tal van ingrediënten die je helpen bij het opbouwen van een energiegevend metabolisme, zoals verschillende soorten vitamine B en mineralen zoals magnesium. Ook zit er vaak cafeïne in om je energieniveau te verhogen en je hongergevoel tussen je geplande eetmomenten door te verminderen. 

 

Creatine

Creatine is een stof die het menselijk lichaam van nature aanmaakt en omzet in adenosinetrifosfaat. Dit stofje helpt om kracht en beweging te produceren. Door te suppleren met creatine, kun je intensiever en harder trainen waardoor je betere resultaten kunt behalen uit je trainingen en de spiergroei kunt versnellen.