Leukste activiteiten op het water

0
445

Als je moet nadenken over een activiteit die je wilt doen met vrienden dan is het water misschien wel de meest uitgelezen plek om wat te zoeken. Het brengt ontspanning maar ook veel plezier en dit is de perfecte combinatie voor een toffe dag. Nu mist er nog een activiteit, iets wat gedaan kan worden en een plek om de activiteit uit te voeren, want natuurlijk is bijna overal wel water.

Suppen

Suppen is nog niet een hele bekende activiteit en dat is een van de redenen waarom het zo leuk is om te doen. Je moet het eigenlijk echt ontdekken. Zelfs in steden met veel water is de kans groot dat je dit kan doen. Wanneer je gaat suppen sta je op het water met je peddel. Dus je duwt jezelf eigenlijk vooruit terwijl je op een plank staat. Het is niet per definitie heel makkelijk, dat maakt het juist spannend om te doen en het is nog leuker wanneer je het in gezelschap bent. In sommige steden kun je gewoon door de grachten suppen wat een hele leuke manier is om de stad te bekijken.

Boot huren Amsterdam

Wil je wat met vrienden gaan doen maar je weet niet wat? Dan is een salonboot amsterdam echt heel vet om te huren. Er is veel ruimte in de boot, dat maakt het perfect om een hele middag daarop te vertoeven. Je kan eten en drinken meenemen en vervolgens overal maar heen gaan waar je wilt. Het is activiteit die bijzonder comfortabel is en je kunt van alles op de boot. Je kan rustig zitten en liggen, maar je kan er ook een feestje van maken! Het is in ieder geval heel tof om met een groep vrienden door de stad te varen.

Zeilen

Wil je een beetje actie? Dan is zeilen super tof. En misschien denk je wel: actie terwijl je zeilt? Dat kan helemaal niet, niets is minder waar! Zeilen kost heel veel energie, lichamelijk en geestelijk. Je moet heel erg letten op de wind, maar ook de zeilen gespannen houden, van de ene kant naar de andere boot gaan, en je hebt er best wat kracht voor nodig om de boot in het gareel te houden en er voor te zorgen dat je de juiste richting op vaart. En helemaal als het lekker weer is, is dit heel leuk, als het windstil is kan je water meer ontspannen, juist die variatie is heel leuk.